Filteri
Close

Moja Dalmatinska kuharica - meki uvez

SKU: 6373
Barkod: 9789533710013
Proizvođač: FORUM
€49,77
JOSIP HRABRA, poznati zadarski kuhar rodio se 9. veljače 1940. godine u malom ribarskom mjestu Kukljica na otoku Ugljanu. Ugostiteljsku školu pohađao je u Dubrovniku od 1955. do 1958. godine. Nakon završenog školovanja zaposlio se kao kuhar hotela Supetar u Cavtatu, a zatim odlazi u Opatiju u hotel Kvarner. 1960. godine vraća se u Zadar i postaje šef kuhinje hotela Zagreb. Nakon udruživanja hotela i restorana u poduzeće Jedinstvo, kasnije HTP Jadera, kao šef kuhinje radi po najpoznatijim zadarskim hotelima i restoranima: Kolovare, Punta Skala, Riblji restoran, Balkan-grill Od 1982. godine preuzeo je novootvoreni restoran Tvornice specijalnih alatnih strojeva (SAS) i tu je radio do odlaska u mirovinu 1995. godine.Godina izdanja:2022Država:HRVATSKAJezik izdanja:hrvatskiUvez:Meki uvezBroj stranica:311Format:25,5 cmISBN:9789533710013Nakladnik:FORUM - ZADAR
JOSIP HRABRA, poznati zadarski kuhar rodio se 9. veljače 1940. godine u malom ribarskom mjestu Kukljica na otoku Ugljanu. Ugostiteljsku školu pohađao je u Dubrovniku od 1955. do 1958. godine. Nakon završenog školovanja zaposlio se kao kuhar hotela Supetar u Cavtatu, a zatim odlazi u Opatiju u hotel Kvarner. 1960. godine vraća se u Zadar i postaje šef kuhinje hotela Zagreb. Nakon udruživanja hotela i restorana u poduzeće Jedinstvo, kasnije HTP Jadera, kao šef kuhinje radi po najpoznatijim zadarskim hotelima i restoranima: Kolovare, Punta Skala, Riblji restoran, Balkan-grill Od 1982. godine preuzeo je novootvoreni restoran Tvornice specijalnih alatnih strojeva (SAS) i tu je radio do odlaska u mirovinu 1995. godine.Godina izdanja:2022Država:HRVATSKAJezik izdanja:hrvatskiUvez:Meki uvezBroj stranica:311Format:25,5 cmISBN:9789533710013Nakladnik:FORUM - ZADAR
*
*
*